If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Т.к. до сега не съм идвал и незнам...
ако наченете в два и половина, до колко горе-долу откарвате ?
Както дойде, но обикновено до към 5 и половина - 6 има хора - все пак е един път месечно, не е всеки ден. Идеята е да си направим късен обяд, да се видим, а вечерта все пак да остане свободна - да не ядосваме половинките.
Хай, ша ви помоля утре ако някой е дошъл по-рано от мен да запази маса от която да има видимост към телевизора, че и аз искам да гледам мача. (не че съм фен на някой от двата отбора). А в 17:00 на Герена......
и този път няма да мога да дойда ... качете после снимки за пропусналите като мен мероприятието... пък които иска другата неделя на Невски да дойде и може да се разбереме нещо за преди новата година. Какво стана с идеята на Емо за събиране на 166 от цялата страна някъде в удобно за всички място - има ли развитие?
Возя се с 159 1.9 JTDm 150 Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX
Хай, ша ви помоля утре ако някой е дошъл по-рано от мен да запази маса от която да има видимост към телевизора, че и аз искам да гледам мача. (не че съм фен на някой от двата отбора). А в 17:00 на Герена......
Имам път към Казичене преди срещата да изправя и боядисам железните джанти и ще мина да попитам за маса.
Comment